Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táncos lányok-fiúk képes leírás - Night Club.tlap.hu
részletek »

Táncos lányok-fiúk - Night Club.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nightclub.tlap.hu » Táncos lányok-fiúk
Keresés
Találatok száma - 8 db
Angel

Angel

Erotikus showműsorok bulikba, partykra, legénybúcsúkba! Akarod, hogy a te bulid legyen a legforróbb az éjszakában? Az éjszaka csillagai, mutatnak be különleges erotikus produkciókat, sztriptízt, leszbi showt vagy még vadabb dolgokat:)! Fantáziádra bízzuk a döntést, de egy kis segítség nem árt.

Angelo Fiantini

Angelo Fiantini

Ezen oldalon 1 nagyon szexy fiút találhattok! Ez az úriember vállal chippendale show-t és személy kísérést is. Az oldalon megtalálhatod a tel.számot és találhatsz róla képeket is.

Anita

Anita

Anita 1 nagyon csinos nő, akit fotózáshoz lehet felkérni. Az oldalon találtok referencia képeket a hölgyről. Ha esetleg szeretnéd magad lefotózni 1 ilyen csinos lánnyal, akkor érdeklődj a honlapon.

Barbie

Barbie

Modelleknek is kérhető playmatek, pornósok, csinos táncos lányok akár gyors motorod, vagy tuning- és verseny verdád mellé is kérheted őket ajándéknak a fényképekre érdeklődj itt, és kérj árajánlatot. Gyere és nézzél be hozzánk!

Chippendaleboy

Chippendaleboy

Alap műsor tartalma: férfi striptease show hölgyeknek ! A műsor időtartama: 15 perc. Extra szolgáltatás: Live show, műsor után tánc a hölgyekkel, illetve egyéb tevékenyésgek kívánság szerint Választható műsorok: Devil, Szerelő Privát partikra kedvezmény! Az oldalamon megtalálhatod a képeim és az elérhetőségeim!

Cony Ferrara

Cony Ferrara

Akarod, hogy a te bulid legyen a legforróbb az éjszakában? Az éjszaka csillagai, mutatnak be különleges erotikus produkciókat, sztriptízt, leszbi showt vagy még vadabb dolgokat:)! Fantáziádra bízzuk a döntést, de egy kis segítség nem árt. Gyere és látogass meg minket.....

Niki

Niki

Ezen az oldalon Nikit találod! Niki 1 nagyon aranyos, kedves és szép lány. Már csak érte érdemes ide ellátogatnod, de az oldalunkon még jopár hölgyet találhatsz. Gyere és nézz be erre a szexy honlapra, ahol minden a te érdeked szolgálja!

Susan Pearl

Susan Pearl

Mivel elég régóta magamnak szervezem munkáimat, alkalmam adódott ezáltal rengeteg kapcsolatra szert tenni, amit most rendezvényszervezés formájában kamatoztatok, valamint a személyes kapcsolattartás és a jó kommunikációs készségemnek köszönhetően már számos sikeres rendezvény van a hátam mögött. Emellett szívesen állok a fényképezőgép mögé és gyakran fotózom vagy éppen fotóasszisztensként segédkezem. Amit a műsoraimról tudni érdemes, hogy mindegyik kosztümöm saját ötlet alapján készül, ahogyan az egyedi koreográfiák is. Ha esetleg találkozna bárki ezekhez hasonlóval, azt bizton állíthatom, csak a véletlen műve lehet. Sok idő, energia valamint anyagi ráfordítással és fantáziával elértem, hogy elmondhatom - minden álszerénység nélkül - ma Magyarországon csak én rendelkezem ilyen széleskörű repertoárral. Sokak számára talán az is meglepő, hogy a minden szempontból eddig kielégítő szolgáltatásaim, amelyek az erkölcsösséget és az etikát cseppet sem nélkülözik, szigorúan szexmentesek.

igennem
Tuti menü