Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sztriptíz show képes leírás - Night Club.tlap.hu
részletek »

Sztriptíz show - Night Club.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nightclub.tlap.hu » Sztriptíz show
Keresés
Találatok száma - 8 db
Creative Show

Creative Show

Cégünk 8 éve kezdte meg működését, színvonalas divatbemutatók, showműsorok, és promóciós turnék szervezésével. Célunk, hogy megrendelőink termékeiről az információkat oly módon juttasuk el az adott célközönséghez, mely felkelti az emberek figyelmét és maradandó élményt nyújt számukra. A termék és a potenciális vevőkör közötti kapcsolat maximális kiépítésére törekszünk. Feladatunk a megrendelő által adott alapötlet és a promótált termékkel, illetve márkával kapcsolatos esemény kidolgozása, kivitelezése. Adott esetben már meglévő ötletek megvalósítása, vagy már folyamatban lévő reklámok, promóciók kiegészítése. Modern, kreatív gondolkodásunk, technikai lehetőségeink és sokrétű kapcsolataink kihasználásával teremtjük meg, azt a kommunikációs lehetőséget, mely rövid időn belül, feltünő módon juttatja el az információkat a fogyasztói csoporthoz. Kreatív csapatunk bármely területen, bármilyen tipusú promóció, rendezvény, vagy program megvalósításában segít. Bátran merjük ajánlani magunkat, hiszen az elmúlt évek tapasztalatai alapján bebizonyítottuk ügyfeleinknek, és ők is nekünk, hogy minden út a Creative Show-hoz vezet!

CreDance Managment

CreDance Managment

Szolgáltatások: Hostess, adatrögzítő, legénybúcsú, leánybúcsú, szexi mikulás... A CreDance Managment már régóta foglalkozik lányok, fiúk közvetítésével, és a jelentkezők profi színvonalú oktatásával, hogy a házhoz küldött tagok valóban egy színvonalas műsort tudjanak produkálni. Profi táncosaink bármilyen egyedi kérésre is nyitottak, és maximálisan előtérbe helyezik a minőséget.

Erotic Team

Erotic Team

Ha házibulit rendezel és szeretnéd feldobni egy kicsit a hangulatot, vagy csak barátodnak, barátnődnek szeretnél meglepetést okozni, rendelj neki sztriptíz műsort és garantált a siker! Látogasd meg weboldalunkat, ahol megtalálod az ország legcsinosabb műsoros lányait és chippendale fiúit. Látogass el hozzánk, rendelj egy műsort és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

Erotika parádé

Erotika parádé

Tom Média, erotika, szex, fotósorozatok és filmek. Ne hagyd ki. A Tom Média az egyik legrangosabb filmeket készítő cég. Szexi és erotikus fotósorozatok, vásárolható filmek, rendelhető szrtiptíz show és chippendale show.

Harashow - Legénybúcsú szervezés

Harashow - Legénybúcsú szervezés

Legénybúcsú, vagy leánybúcsú szervezés. Erotikus férfi sztriptiz vagy női sztriptíz műsorok , chippendale showműsorok szervezésével foglalkozunk elsősorban. Ha szeretnél férfi sztriptíz, vagy női sztriptíz azaz bármilyen striptease show-t, erotikus showműsort, chippendale show-t rendelni legénybúcsú vagy leánybúcsú-ba, akkor jó helyen jársz!

Hastánc Sztriptíz és Leszbi Show

Hastánc Sztriptíz és Leszbi Show

Hastánc Sztriptíz és Leszbi Show - Erotikus showműsorok a Mistral Programiroda ajánlásában. Nézz körül az oldalon, és rendelj műsorokat, hogy éld át otthon is a nightclub hangulatot.

Marilyn sztriptízbár

Marilyn sztriptízbár

A night klubbok örök klasszikus műsora a table dance produkciónk, ahol csinos táncosaink vadító asztaltánccal kedveskednek vendégeinknek. Férfi szemmel nincs is talán szebb látvány annál, amikor két gyönyörű hölgy erotikusan összefonódik, s láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. A Leszbi show-nk keretében a legtöbb férfi álmát valósítjuk meg: gyönyörű lányaink érzéki műsorral varázsolják el vendégeinket a Marilynben. A tánc és a torna ?érzéki? találkozása a rúdtánc, mely során dekoratív táncos lányaink érzéki műsorral kápráztatják el vendégeinket. A rendkívüli rugalmasságot, hajlékonyságot igénylő műfaj csodálatos látványt nyújt: a marilynes lányok erotikával fűszerezett, erőt és kitartást igénylő speciális mutatványa lenyűgöző élményt biztosít.

Sztriptíz - Legénybúcsú

Sztriptíz - Legénybúcsú

Egy legénybúcsú felejthetetlen élmény kell hogy legyen!De ugyanigy minden évben felejthetetlenné kell tenni a születésnap pillanatait is. A különlegessége ezeknek a műsoroknak abban rejlik, hogy a legénybúcsust beavatva fergeteges hangulatot keltünk a társaságnak. A műsorok általában 10-15 percesek, külön kérésre hosszabítani is tudunk. A sztriptíz során szépen lassan megválunk ruhadarabkáinktól, a többit élőben...

igennem
Tuti menü