Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chippendale Show képes leírás - Night Club.tlap.hu
részletek »

Chippendale Show - Night Club.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nightclub.tlap.hu » Chippendale Show
Keresés
Találatok száma - 6 db
Agency69

Agency69

Célunk a teljeskörű rendezvényszervezés és szolgáltatás biztosítása, szolid árakon, magas színvonalat! Cégünk alkalmazotti szakterületükön nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyet külföldön és idehaza sajátítottak el. Bízunk benne hogy honlapunkkal felkeltettük az Ön érdeklődését és a kérdéseire mindenben készséggel állunk a rendelkezésére.

Carlos chippendale

Carlos chippendale

Kell egy Chippendale? Rendezvényekre, szülinapokra, leánybúcsúkra ajánlunk extrem táncot, tüzes show-t. A Carlos Chippendale irodára bátran lehet számítani. Elegáns és exluzív hangulatot teremtve otthonodba viszik a nightclubot.

Chippendaletibi

Chippendaletibi

Születésnapokra, lánybúcsúkra, rendezvényekre, partykra, bulikra, és összejövetelekre chippendale-show-t vállal Tibi. Nem fogsz csalódni, mert ChippendaleTibi megmutatja neked, milyen egy igazi chippendale show.

Jackson Dance Team

Jackson Dance Team

A Jackson Dante Team régóta foglalkozik chippanddale és showtánc műsorok szervezésével és lebonyolításával. Legyen akár lánybúcsú vagy egyéb buli, de akár falunap vagy céges rendezvény. Minden esetben korrekt és minőségi műsorra számíthat a megrendelő. A honlapon fénykép és referenciákat is találtok. Megrendelőinket minden esetben diszkréten kezeljük ha kérik.

Leánybúcsú

Leánybúcsú

A leánybúcsú legtöbbször egy hatalmas buli vagy party A legismertebbek: Fekete Angelo férfi stiptease, Sexmisson chippendale srácai fergeteges chippendale show-val, vagy akár Onix a vetkőző számával. Természetesen nem csak leánybúcsú alkalmából lehet a srácok showmusorait rendelni, hanem születésnapi buliba, céges partikra, discoba és egyéb erotikus rendezvényekre.

Pegasusagency

Pegasusagency

Új szolgáltatásunkkal szeretnénk megszer-vezni programjukat, vagy nyaralásukat kül- illetve belföldön. Weboldalunkon kiválaszthatja fiatal, csinos kísérőjét hostess lányaink közül. Belföldi wellness-hétvégétől a balatoni vitorlástúrákig vállalljuk, hogy kellemes időtöltést biztosítunk Önnek és kísérőjének. Külföldi síutaktól az egzotikus nyaralásig megszervezzük egy- vagy akár többhetes programját.

igennem
Tuti menü